Контакти:

Адрес:

гр. София, 1202, р-н Сердика бул. СЛИВНИЦА № 245, ет. 4

Телефони:

+ 359 895 66 26 00

Oхрана на имуществото на физически и юридически лица Oхрана на мероприятия

+359 896 34 50 21

Сигнално-охранителна дейност

+359 895 751 777

Оперативен център

+359 893 42 11 52

Поща:

savov@securitysks.com
kolchev@securitysks.com
kostadinov@securitysks.com

[contact-form-7 id=”453″ title=”Contact Us” html_id=”contact_us_form”]